De Verschuiving

Eric Hoogland

Een krachtig boek met een kernachtige inhoud over het proces van zelfverwerkelijking wat bij Eric heeft plaatsgevonden. Het is dat wat Eric de Verschuiving noemt. Zoals hij het zelf zo mooi zegt: "De Verschuiving gaat niet over het wakker worden in de droom, de Verschuiving gaat over de ontdekking dat jij nooit in de droom gezeten hebt. Sterker nog, dat er niet zoiets bestaat als een afgescheiden ik!

Het fijne aan dit boek is dat de inhoud ontdaan is van elke franje. Daardoor kan de zuiverheid van Eric's woorden je diep raken. Het boek is dan ook iets om regelmatig opnieuw ter hand te nemen en dezelfde passages door de tijd heen vaker te lezen. De inhoud kan namelijk op meerdere lagen begrepen worden en het is daarmee een fijne gids voor gedegen zelfonderzoek.

Het boek is op een hoge kwaliteit papier gedrukt en mooi uitgevoerd in gebonden uitgave.
De Verschuiving is helaas niet overal verkrijgbaar, maar altijd wel op de bijeenkomsten van Eric of probeer het via de links hieronder. Ook kan je de ISBN aan je boekhandel doorgeven en vragen of zij het boek voor je kunnen bestellen.

ISBN: 9789462286078 | Hardcover: 78 pagina’s | Prijs: € 26,95

Scroll naar boven