Het einde van je wereld

Adyashanti

Bij veel mensen gaat het licht aan en daagt het inzicht van wat werkelijk is. Ook menen veel mensen 'er al te zijn' met alle misverstanden van dien. Het fijne van dit boek is dat dit het proces beschrijft wat na een dergelijk ontwaken plaatsvindt. Adyashanti noemt het een eerste bevrijding, waarna zich een heel proces ontvouwt wat uiteindelijk kan leiden tot een volledige bevrijding. Juist als dit eerste ontwaken plaatsvindt dient er nog zoveel uitgezuiverd te worden en helder gezien te worden. Dat ontwaken nog geen verlichting is wordt duidelijk gemaakt in dit boek.

Ik raad eenieder aan dit boek te lezen. Enerzijds kan het je herkenning geven over de staat van zijn die op dit moment in je aanwezig is en anderzijds laat het je zien hoe je scherp kunt blijven en oplettend, zodat het ego niet opnieuw weer via de achterdeur binnenkomt. De zuiverheid in Adyashanti's eigen zelfonderzoek lees je hier terug en is een directe uitnodiging aan jou om ook door te blijven gaan, en dieper en dieper af te dalen in wat werkelijk is. Het boek laat zien hoe er niets van je wereld overblijft en dat uiteindelijk ook 'jij die deze wereld ervaart' zal verdwijnen.

Helaas zijn er weinig boeken die het proces na ontwaken beschrijven. Hierdoor ontstaan veel misverstanden over wat bevrijding nu eigenlijk is en veel valse claims van verlichting. Om deze misleidingen te voorkomen, raad ik je aan de aanreikingen van Adyashanti ter harte te nemen.

ISBN: 9789077228869 | Uitgeverij: Samsara | Hardcover: 232 pagina's | Prijs: € 24,95

Scroll naar boven