Individuele aandacht

In een individuele Satsang met Emilia is er de volledige aandacht voor jou alleen.

Of je nu voor een gesprek komt of voor een diepere verbinding met de stilte... het zal je altijd in contact brengen met dat wat op dat moment in jou aanwezig is. Emilia zal je vaak ook spiegelen in wat ze ziet... en naar je luisteren als je met thema's komt, die je liever niet in de groep bespreekt. Ook kunnen er in een individueel contact aanreikingen gegeven worden die specifiek voor jou zijn. Maar bovenal gaat het er in deze sessies om dat je in een dieper contact komt met dat wat werkelijk is.

Afspraak maken

Een afspraak kun je maken via onderstaande afsprakenagenda of vul het contactformulier in op de contactpagina als je eerst nog extra informatie nodig hebt. Voor afspraken op afwijkende data, neem contact op voor de mogelijkheden.
Kom je voor het eerst; vertel dan in het opmerkingenveld in een aantal zinnen iets over jouw spirituele pad en waarom je graag een afspraak wilt.

  • Let op! Vanwege de uitbraak van het Corona virus zijn de condities voor een individuele satsang aangescherpt. Zie voor meer info ons nieuwsbericht Satsang en Corona.
  • Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten
  • De afspraken vinden plaats in Zevenhuizen (bij Leek, Groningen).
    klik hier voor de routebeschrijving
  • De kosten zijn € 60.-.*
    * ben je deelnemer aan het Pad van Zelfverwerkelijking en boek je extra aanvullende sessies, dan is het tarief € 50.- in plaats van € 60.-.