Een jaartraject

Met deelname aan het Pad van Zelfverwerkelijking ga je een jaar lang met een groep mensen samen een traject aan, waarbij Emilia intensieve ondersteuning en begeleiding geeft. Dit is zowel in groepsverband, als in individuele setting.

 

Voor wie

Het pad van Zelfverwerkelijking is geschikt voor eenieder die behoefte heeft aan regelmatige ondersteuning. Het is geen pad, waarbij je beter leert functioneren in je leven, of waarbij je problemen opgelost gaan worden. Het is een pad waarbij de focus ligt op het Zelf, op dat wat vooraf gaat aan elke verschijningsvorm - en dat te leren kennen en daar te verblijven. Het is daar waar illusies verdwijnen, er een thuiskomen in Niets is en bevrijding kan plaatsvinden.

Zelfverwerkelijking is niet hetzelfde als inzicht. Het is het verdwijnen van de ego-structuur, het thuiskomen in de stilte en het uit elkaar vallen van dat wat je jij noemt.

 

Elke 3 weken een contactmoment

Het programma is zo opgebouwd dat er ongeveer elke 3 weken een contactmoment is. De ervaring leert dat mensen na het bezoeken van een satsang of het bijwonen van een retraite al vaak binnen twee week weer opgeslokt zijn door het dagelijkse leven en moeite hebben weer terug te gaan naar de innerlijke stilte en helderheid die in satsang aanwezig was. Door jezelf regelmatig weer opnieuw in een setting van inkeer en hoger bewustzijn te plaatsen, zal je jezelf steeds beter leren verankeren in dat wat werkelijk is.

Het traject bestaat uit:

 • 3-wekelijkse satsangmiddagen
 • 2 weekendretraites (vrijdag 17:00 u t/m zondag 16:00 u)
 • 3 individuele sessies (indien je meer sessies wilt krijg je deze tegen gereduceerd tarief)

Meedoen? Lees de uitnodiging.

Meedoen aan het pad van Zelfverwerkelijking kan elk moment. Voordat je je inschrijft, raden we je aan de Uitnodiging van Emilia te lezen of het in jou resoneert.

Ben je niet bekend met Emilia, dan raden we je aan eerst een individuele sessie bij haar te boeken of een Open Satsangbijeenkomst bij te wonen.

De satsangmiddagen van het pad van Zelfverwerkelijking vinden vrijwel altijd op een zondag plaats. Inschrijven kan door het invullen van het aanmeldformulier of stuur een email naar Anita als je eerst nog praktische informatie nodig hebt.

 • Het jaartraject kan gestart worden op het moment waarop het jou past (je schrijft in voor een jaar).
  Klik hier om je in te schrijven.
 • De prijs per jaar is: € 900.- (€ 75.- per maand).
  • Optioneel kan de zomerretraite meegenomen worden in het jaartraject. De jaarprijs is dan € 1325,- (€ 110,50 per maand)
  • Voor mensen met een kleine beurs is er de mogelijkheid om het traject te volgen met slechts 1 weekendretraite. De jaarprijs is dan € 630,- (€ 52.50 per maand)
 • De komende data vind je onderaan in de agenda

 

Noot:

Het Pad van Zelfverwerkelijking is een intens traject waar grote verschuivingen in bewustzijn kunnen plaatsvinden. We willen je dan ook vragen na te gaan of een van onderstaande punten bij jou van toepassing is. Neem in dat geval contact met ons op om te bekijken of deelname mogelijk is:

- Gebruik van alcohol of drugs
- Gebruik van medicijnen die het bewustzijn beïnvloeden
- Het hebben van psychotische belevingen of aanleg hiervoor