Stilte Retraite zomer 2020

Eind juli vindt een stilteretraite met Emilia plaats. Het is een uitgelezen kans om diepgaand het zelfonderzoek in te gaan en de gewoontes van de persoon te gaan doorzien. Van 's morgens vroeg tot 's avonds word je door Emilia begeleidt en uitgenodigd de diepte van de Satsang en de stilte van het Zelf binnen te gaan.

Ontmoeting met je ware Zelf

Er zullen meerdere Satsangs per dag zijn, die afgewisseld worden met stiltemeditaties, natuurwandelingen en seva. De aanreikingen die Emilia geeft in het onderzoek naar wat werkelijk is, staan in dit retraiteprogramma centraal. Elke Satsang is er ruimte om je vragen in te brengen en daarmee je proces te verdiepen en te intensiveren. Tussen de programma-onderdelen in wordt er niet gesproken.

Stilte en inkeer

De retraite vindt plaats in het natuurgebied de Friese Wouden, op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. De uitgestrekte heidevelden, de omliggende bossen en de zorg van een team van vrijwilligers geven je de kans om helemaal in de stilte en bij het Zelf te blijven.

Het ‘niet spreken’ zorgt er automatisch voor dat je in contact komt met de binnenwereld. Soms kan dat vredig en stil zijn en begin je te ontmoeten wat werkelijk is, maar soms ook komen er spoken en beren tevoorschijn en ontmoet je pijnlagen of weerstand, waarvan je niet wist dat het er was. Zodra dit tevoorschijn komt kan het beginnen te transformeren. De kracht van de stilte, jouw aandacht voor het proces en de aanreikingen in satsang zullen hun werk doen.

Om het optimale uit de retraite te halen, raden we je aan je telefoon thuis te laten.

Waar en wanneer

De retraite is van maandag 20 juli 16:00 u t/m vrijdag 24 juli 16:00 u.

Locatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH Bakkeveen
Overnachting: in één- of tweepersoonskamer voorzien van eigen douche en toilet.
Maaltijden: biologisch en vegetarisch

Prijs

op basis van een tweepersoonskamer:
€ 475.- all-in (programma + 4 overnachtingen + maaltijden)*

op basis van éénpersoonskamer:
€ 895.- all-in (programma + 4 overnachtingen + maaltijden)*

* voor deelnemers aan het Pad van Zelfverwerkelijking geldt een korting van € 50.- op de retraiteprijs

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de retraite, klik dan hier. Als je nog niet bekend bent met de werkwijze van Emilia, boek dan eerst een individuele afspraak of bezoek een open Satsang en lees de teksten op de website.

Heb je eerst meer informatie nodig, stuur dan een email naar Anita of vul het contactformulier in.

Foto-impressie van de locatie

alle afbeeldingen zijn afkomstig van de website van Nieuw Allardsoog