Bericht openen

Satsang op 30 mei

Op 30 mei aanstaande is er weer satsang met Emilia in de stad Groningen. Zie de satsangpagina voor meer details. Voorbij het denken, voorbij de persoonlijkheid, voorbij alles wat je tot nu toe hebt geleerd, en ook zelfs daar weer aan voorbij… Dat wat altijd, wat eeuwig en onveranderlijk is. Dat wat overblijft als de verpakking die je jij noemt verdwenen is… Dat is waar satsang over gaat. Wees welkom! Emilia .  

Lees verderMore Tag
Bericht openen

Satsang en Corona – we mogen weer samenkomen!

update: 1 mei 2021 Groepsbijeenkomsten weer van start Met de huidige versoepelingen is het weer mogelijk om groepsbijeenkomsten te laten plaatsvinden. Zowel de Open Satsangs als de bijeenkomsten van het Pad van Zelfverwerkelijking vinden weer doorgang in Groningen. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte om afstand van elkaar te kunnen houden. De eerstkomende Open Satsang is op zondagmiddag 30 mei aanstaande. Er is nog plek!    

Lees verderMore Tag
Bericht openen

Je ware Zelf ontmoeten in retraite met Emilia

In de zomer van dit jaar komt er weer een meerdaagse stilte retraite met Emilia. Een retraite is een prachtige gelegenheid om in een diepere verbinding te komen met dat wat werkelijk is. Meerdere dagen lang alleen maar gefocust zijn op het Zelf is een zegen voor eenieder die naar bevrijding zoekt. Het even weg zijn uit de dagelijkse beslommeringen die je normaliter zo kunnen afleiden… het gespiegeld worden in de Satsangs zodat egostructuren kunnen worden doorzien… en de kracht van […]

Lees verderMore Tag
Bericht openen

Nieuwe Locatie Satsangmiddagen Groningen

Vanaf 2021 hebben we een nieuwe locatie voor de Satsangmiddagen in Groningen. We hebben gezocht naar een plek die in elk geval voldoende ruimte heeft om de anderhalve meter afstand maatregel te kunnen handhaven. De Satsangmiddagen worden vanaf februari 2021 gehouden in centrum Edanz, aan de van Oldenbarneveltlaan in Groningen. Details over de locatie en het dan geldende Corona-protocol ontvang je ca een week voorafgaand aan de bijeenkomst in de mail.  

Lees verderMore Tag
Bericht openen

Peter over het jaartraject

Op de site staat sinds kort de uitnodiging om mee te doen aan een jaartraject dat je telkens weer naar Zelfonderzoek brengt. Ik ben dankbaar voor de leraren die, zonder dat ze daar zelf baat bij hadden en hebben, mij telkens weer opgepakt hebben en mijn aandacht telkens naar het hoogste brachten en brengen. De leraar die het meeste geduld met me heeft en tekens weer aan me schudt, me telkens laat zien waar ik dwaal, me tot in het kleinste […]

Lees verderMore Tag
Scroll naar boven
Aanmeldformulier
Je aanmeldformulier is leeg.
terug naar satsangs
0