Er is nog plaats in de zomerretraite

In augustus van dit jaar is er weer een meerdaagse stilte retraite met Emilia. En er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Een retraite is een prachtige gelegenheid om in een diepere verbinding te komen met dat wat werkelijk is. Meerdere dagen lang alleen maar gefocust zijn op het Zelf is een zegen voor eenieder die naar bevrijding zoekt. Het even weg zijn uit de dagelijkse beslommeringen die je normaliter zo kunnen afleiden... het gespiegeld worden in de Satsangs zodat egostructuren kunnen worden doorzien... en de kracht van de stilte leren kennen... Tezamen maakt het dat je je gedurende deze dagen steeds meer kan overgeven aan het NU. In deze overgave aan het NU komt de mind tot rust en kan de goddelijke genade, ook vaak grace of licht van bewustzijn genoemd, ontvangen worden. De helderheid en de eenvoud van de aanreikingen die Emilia gedurende de retraite geeft, openen de deur naar bevrijding.

De setting van deze zomerretraite is bijzonder ondersteunend. Hij vindt plaats in het natuurgebied de Friese Wouden bij Bakkeveen, in het prachtige centrum Nieuw Allardsoog. De bossen en de uitgestrekte heidevelden in de omgeving nodigen uit tot stilte en inkeer. Doordat we in deze retraite niet spreken (met uitzondering van de satsangmomenten) word je helemaal teruggeworpen op jezelf en kunnen ook de diepere bewustzijnslagen tevoorschijn komen.

Wil je meer weten over deze zomerretraite met Emilia? Klik dan hier.

Scroll naar boven
Aanmeldingsformulier
There are no products in the cart!
terug naar satsang
0