Alles in het programma van het Pad van Zelfverwerkelijking is er op gericht om je te ondersteunen op de weg naar bevrijding. De satsangmiddagen in combinatie met de individuele gesprekken blijken erg waardevol te zijn en geven ruim voeding aan de zoekende geest. Echter miste er nog een stukje in het programma, om voor een langere periode diepgaand de stilte en de vrede in jezelf te ontmoeten. De dagprogramma's bleken hiervoor net te kort en ook de locatie bood net iets te weinig mogelijkheden voor wat Emilia voor ogen had.

Het organiserend team heeft dan ook samen met Emilia het programma opnieuw herzien en we zijn bijzonder blij je te kunnen vertellen dat er in de nieuwe opzet twee weekendretraites bij in gekomen zijn. Ook voor mensen met een kleine beurs wordt nu mogelijkheid geboden en voor wie het onderste uit de kan wil halen, kan zelfs de zomerretraite in het maandbedrag meegenomen worden.

Achter de schermen is er ook een en ander veranderd. Zo is er op de website nu een besloten online deelnemersomgeving. Hier kun je als deelnemer inloggen en eenvoudig de aangereikte teachings en sadhana's terugkijken en ander ondersteunend materiaal inzien.

Meer lezen over het Pad van Zelfverwerkelijking? Klik hier.