Peter over het jaartraject

Op de site staat sinds kort de uitnodiging om mee te doen aan een jaartraject dat je telkens weer naar Zelfonderzoek brengt.

Ik ben dankbaar voor de leraren die, zonder dat ze daar zelf baat bij hadden en hebben, mij telkens weer opgepakt hebben en mijn aandacht telkens naar het hoogste brachten en brengen. De leraar die het meeste geduld met me heeft en tekens weer aan me schudt, me telkens laat zien waar ik dwaal, me tot in het kleinste detail laat zien waar ik niet de waarheid leef, waar ik me verschuil en waar ik me voor de gek houd is Emilia.

De jaren met Emilia hebben me laten zien dat ik niet weet en niet kan begrijpen wat ik voor me heb. Dat er een onvatbare en nederige liefde is die me wil omarmen. Dat de mind me zonder heel regelmatig contact met een zelf-verwerkelijkte leraar telkens weer van het pad af wil halen.

Daarom ben ik dankbaar dat er nu een traject start met een structurele ondersteuning. Het maakt dat je voeding kan blijven geven aan wat je hopelijk ook diep van binnen mag voelen.

Het is een jaartraject geworden met satsangs, weekendretraites en individuele sessies die is gestart op 27 oktober. Je kan ook later instromen. Hier kan je er meer over lezen.

Peter

Scroll naar boven
Aanmeldingsformulier
There are no products in the cart!
terug naar satsang
0