Nu de Corona-maatregelen versoepeld gaan worden, komen ook de mogelijkheden voor Satsang met Emilia weer dichterbij. De eigenaresse van de Blauwe Boerderij in Groningen heeft de ruimte helemaal Corona-proof gemaakt en is nu aan het uittesten hoeveel stoelen er in kunnen staan met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Als dat goed uitpakt, kunnen we in juni weer de bijeenkomsten voor het Pad van Zelfverwerkelijking hervatten. Mocht de Blauwe Boerderij te klein zijn, dan zullen we uitwijken naar een andere locatie.

En.... goed nieuws... de zomerretraite gaat definitief door!!!
De locatie in Bakkeveen bood zowiezo al genoeg ruimte, en we kunnen daar dan ook zonder problemen alle richtlijnen meenemen de stilte in. Want de Corona-maatregelen hebben ook een mooie kant en zullen zeker ondersteunend gaan zijn bij het proces van inkeer en stilte: geen interactie met de andere deelnemers.... en wakker en alert blijven in je handelen. Lees hier meer over de retraite.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de retraite te komen, maar wil je toch graag contact met Emilia?
Dat kan... maar uiteraard wel onder beschermende voorwaarden:

 • Individuele sessie
  De voorwaarden hiervoor zijn:

  1. Je komt alleen
  2. Je brengt je eigen mok en indien gewenst dekentje mee
  3. Je hebt geen ziekteverschijnselen
  4. Moet je tijdens de sessie onverhoopt niezen of hoesten, dan doe je dat in je elleboog
  5. De stoelen van jou en Emilia staan op ruime afstand van elkaar. Laat het zo ook staan en schuif je stoel niet dichterbij.
  6. Er wordt niet omhelst of geknuffeld. Niet bij binnenkomst en ook niet bij vertrek. Groeten kan dmv hand op de borst of een namasté.
  7. Op het tijdstip van jouw afspraak zal de voordeur los zijn, waardoor je zelf binnen kan komen, je schoenen uit kunt doen en de sessieruimte kan binnengaan.
  8. Bij mooi weer zullen we de sessie in de tuin in de buitenlucht houden. De instructies daarvoor, zul je dan per mail ontvangen, indien van toepassing.
 • Telefonische sessie
  Ben je niet helemaal fit of heb je ziekteverschijnselen, dan is het tijdelijk ook mogelijk om een telefonische Satsang met Emilia te boeken. Stuur een berichtje via het contactformulier met daarin enkele voorkeuren qua datum en tijdstip. Je wordt teruggemaild met de definitieve afspraak en nadere details. Een telefonische sessie kost € 25.- en duurt ongeveer een half uur. (voor deelnemers aan het Pad van Zelfverwerkelijking zijn de kosten €15.-)