Vanwege de uitbraak van het Corona-virus worden er tijdelijk geen groepssatsangs gehouden. De ruimte in Groningen is helaas niet groot genoeg om iedereen anderhalve meter van elkaar te kunnen laten zitten. Zie de agenda voor de actuele annuleringen.

Wil je toch graag contact met Emilia? Dat kan..

 • Telefonische sessie
  Gedurende de coronaperiode is het wel mogelijk een telefonische Satsang met Emilia te boeken. Stuur een berichtje via het contactformulier met daarin enkele voorkeuren qua datum en tijdstip. Je wordt teruggemaild met de definitieve afspraak en nadere details. Een telefonische sessie kost € 25.- en duurt ongeveer een half uur. (voor deelnemers aan het Pad van Zelfverwerkelijking zijn de kosten €15.-)
  .
 • Individuele sessie
  Wil je liever een persoonlijke ontmoeting met Emilia, dan kan dat alleen onder de navolgende voorwaarden:

  1. Je komt alleen
  2. Je brengt je eigen mok en indien gewenst dekentje mee
  3. Je hebt geen ziekteverschijnselen
  4. Moet je tijdens de sessie onverhoopt niezen of hoesten, dan doe je dat in je elleboog
  5. De stoelen van jou en Emilia staan op ruime afstand van elkaar. Laat het zo ook staan en schuif je stoel niet dichterbij.
  6. Er wordt niet omhelst of geknuffeld. Niet bij binnenkomst en ook niet bij vertrek. Groeten kan dmv hand op de borst of een namasté.
  7. Op het tijdstip van jouw afspraak zal de voordeur los zijn, waardoor je zelf binnen kan komen, je schoenen uit kunt doen en de sessieruimte kan binnengaan.
  8. Bij mooi weer zullen we de sessie in de tuin in de buitenlucht houden. De instructies daarvoor, zul je dan per mail ontvangen, indien van toepassing.