update: 16 december 2020

Tijdelijk geen groepsbijeenkomsten

Zolang de strenge lockdown actief is zullen er geen groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Dat betekent voor nu dat de bijeenkomsten van het Pad van Zelfverwerkelijking van 20 december en 10 januari zijn komen te vervallen. In plaats daarvan zijn er drie online Zoom Satsangs ingepland.

Voor na de lockdown

Voor de Satsang bijeenkomsten met Emilia houden we de Corona-maatregelen goed in de gaten. Zodra het weer kan zullen we weer bijeenkomen.

Voor alle bijeenkomsten geldt dat je de aanwijzingen van het team opvolgt en niet komt als je ziekte verschijnselen of klachten hebt. We houden de groepsgrootte klein en vragen je bij aankomst en vertrek zoveel mogelijk in stilte te verblijven en ook in de pauzes niet te interacteren met de andere deelnemers. Hieronder tref je nadere informatie over de verschillende programma's.

Corona-bepalingen voor de voorjaarsretraite
De retraite wordt gehouden in Nieuw Allardsoog in Bakkeveen. Deze locatie bood zowiezo al genoeg ruimte: een ruime satsangzaal, een aparte living en eetzaal, heel veel buitenruimte rondom en de mogelijkheid voor één-persoonskamers. We kunnen daar dan ook zonder problemen alle Corona-richtlijnen meenemen de stilte in. Want de Corona-maatregelen hebben ook een mooie kant en zullen zeker ondersteunend gaan zijn bij het proces van inkeer en stilte: geen interactie met de andere deelnemers.... en alert en oplettend blijven in je handelen. Lees hier meer over de retraite.

Individuele mogelijkheden
Ben je niet in de gelegenheid om naar de retraite te komen, maar wil je toch graag contact met Emilia?
Dat kan... maar uiteraard ook onder beschermende voorwaarden:

 • Individuele sessie
  De voorwaarden hiervoor zijn:

  1. Je komt alleen
  2. Je hebt geen ziekteverschijnselen
  3. Moet je tijdens de sessie onverhoopt niezen of hoesten, dan doe je dat in je elleboog
  4. De stoelen van jou en Emilia staan op ruime afstand van elkaar. Laat het zo ook staan en schuif je stoel niet dichterbij.
  5. Er wordt niet omhelst of geknuffeld. Niet bij binnenkomst en ook niet bij vertrek. Groeten kan dmv hand op de borst of een namasté.
  6. Op het tijdstip van jouw afspraak zal de voordeur los zijn, waardoor je zelf binnen kan komen, je schoenen uit kunt doen en de sessieruimte kan binnengaan.
   .
 • Telefonische sessie
  Ben je niet helemaal fit of heb je ziekteverschijnselen, dan is het tijdelijk ook mogelijk om een telefonische Satsang met Emilia te boeken. Stuur een berichtje via het contactformulier met daarin enkele voorkeuren qua datum en tijdstip. Je wordt teruggemaild met de definitieve afspraak en nadere details. Een telefonische sessie kost € 25.- en duurt ongeveer een half uur. (voor deelnemers aan het Pad van Zelfverwerkelijking zijn de kosten €15.-)