Spelregels Satsanggroep

Integriteit

In Satsang worden soms zeer persoonlijke zaken gedeeld. Als je thuis iets wilt vertellen over de bezochte satsang(s) vragen we je ten alle tijde enkel en alleen te delen over je eigen proces en nooit over dat van een ander. We doen hier een beroep op jouw innerlijke integriteit.

Individuele sessies

We raden je aan jouw individuele sessies (3 per jaar) verdeeld over het jaar in te plannen. Mocht je aan het eind van een jaar nog sessies tegoed hebben dan brengen we je daarvan op de hoogte. Je hebt dan nog een half jaar om deze te gebruiken, daarna komen ze te vervallen.

Ziek of vakantie

Het kan zijn dat je een keertje ziek bent of dat een bijeenkomst in jouw vakantieperiode valt. Voor de satsangmiddagen geldt dat er geen mogelijkheid is om deze in te halen. Voor de meerdaagse retraites gelden de annuleringsvoorwaarden zoals aangegeven bij de retraite. Ben je langdurig ziek of ben je voor een langere periode in het buitenland neem dan contact met ons op om te bekijken wat de beste oplossing is in jouw geval.

Duur van het traject

Deelname aan de satsanggroep 'Pad van Zelfverwerkelijking' duurt net zolang als jij zelf wilt. Als je je inschrijft dan verbind je je in elk geval voor de duur van 1 jaar. Je deelname loopt daarna automatisch door totdat je zelf aangeeft dat je jouw pad wilt stoppen.

Facturering

Je zult de facturen in de frequentie ontvangen zoals jij hebt aangegeven in het aanmeldformulier. Dit kan per maand, per kwartaal of per jaar. Mocht je de frequentie tussentijds willen wijzigen, dan laat het ons weten en we passen het aan.

Stoppen

Als je besluit te stoppen met het Pad van Zelfverwerkelijking dan zijn de volgende bepalingen van toepassing.

  1. Je geeft zelf aan wanneer je jouw pad wilt stoppen.
  2. Indien je aan het eind van een volledig jaar (gerekend vanaf het moment van jouw startdatum) stopt is er niets te verrekenen.
  3. Mocht het anders zijn, dan berekenen we hoeveel programma-onderdelen je al gehad hebt t.o.v. de betalingen. We maken hiervoor een eindafrekening op.
    • Heb je meer betaald dan je hebt ontvangen, zullen we het teveel betaalde aan je terugstorten.
    • Heb je meer programma gehad, dan waar je voor betaald hebt, dan zul je het te weinig betaalde moeten bijbetalen. Hiervoor ontvang je een aanvullende factuur.

Prijswijzigingen

Ofschoon we dit zo veel mogelijk proberen te vermijden en de prijzen laag proberen te houden, kan het toch voorkomen dat we prijsstijgingen moeten doorberekenen. Indien van toepassing zullen we dit kenbaar maken aan de groep, en zal jouw termijnbedrag aangepast worden met ingang van de eerstkomende factuur.

Verklaring van gezondheid

In geval van medische bijzonderheden en/of alcohol- of drugsgebruik, behouden wij ons het recht voor om de mogelijkheid tot deelname af te wijzen.

Scroll naar boven