Ramana Maharshi

de weg naar binnen

Ramana Maharshi (1879-1950) helpt je de weg naar binnen te vinden. Het mooie van deze oude Indiase meester is dat hij leefde in een tijd waarin ook al foto's genomen werden. De foto's met zijn beeltenis dragen nog steeds de kracht van een ontmoeting met hem in zich en kunnen je de ervaring geven van de gerealiseerde staat.

Het oogcontact met een gerealiseerd leraar heet darshan en via de foto's van Ramana kun je deze darshan nog steeds van hem ontvangen. Als je jezelf regelmatig verbindt met deze hogere bewustzijnsenergieën zal de mind steeds verder aan kracht inboeten en zul je merken dat het steeds stiller in jou wordt. Zo helpt Ramana ook vele jaren na zijn dood nog altijd mensen op hun pad van inkeer en bevrijding.

Meditatie kan gemakkelijker worden als je voor een foto van Ramana Maharshi zit. De kracht van deze guru is zo sterk dat hij je spontaan kan uitnodigen zonder dat je daar op gewezen wordt. We zien dit in de retraites regelmatig gebeuren.

In verbinding

Emilia nodigt iedereen die deze verbinding met Ramana voelt uit om daar gebruik van te maken.

Je kan zelf een afbeelding via het internet downloaden en deze laten afdrukken bij bijvoorbeeld de Hema. Echter hebben foto's die je online vindt niet altijd de beste kwaliteit en ook kunnen fabrieksafdrukken en -prints eerder verkleuren en verbleken. Maar als je weinig budget hebt is dat zeker een goede optie.

Mocht je liever een duurzamere oplossing wensen... Emilia heeft ook een lijstenmakerij en kan van daaruit de beeltenis van Ramana op een hoogwaardig canvas met echte pigmenten laten drukken. Deze Ramana kunstdrukken spant ze dan zelf voor je op, op een houten frame. Speciaal hiervoor heeft ze bij de Ramana Ashram een aantal afbeeldingen gekocht en mag deze aan haar leerlingen en andere zoekers aanbieden zonder winstoogmerk.

De foto's laat Emilia s in Duitsland bij een kunstdrukker duurzaam en kleurecht op canvas afdrukken. Kleurecht betekent dat er 75 jaar kleurgarantie op zit.

"Ramana kwam spontaan op mijn pad. Zodra ik zijn foto zag, kon ik niet anders dan mijn ogen er op gericht houden. Al het andere viel weg.

In de Maharshi zag ik dat wat ik ten diepste verlangde en dat was de pure zuivere verwerkelijking zonder enige opsmuk. Vanaf het moment dat ik mijn verlangen aan Ramana kenbaar maakte ging het heel snel en kreeg ik de juiste aanwijzingen en leraren op mijn pad. Ramana leidde mij dieper de stilte in en maakte duidelijk dat er niets anders meer nodig is."

- Emilia

Ramana bestellen

Mocht je het fijn vinden Ramana in zo'n uitvoering te hebben, klik dan op één van de onderstaande foto's voor meer details en de bestelmogelijkheid (je wordt doorgeleid naar Emilia's Giclée Atelier).

De doeken worden zonder winst verkocht en je betaalt alleen extra voor het opspannen en een eventuele sierlijst.

Scroll naar boven