Stilte Retraites met Emilia

Stilte Retraite met Emilia

Stilteretraites met Emilia zijn een uitgelezen kans om diepgaand het zelfonderzoek in te gaan en de gewoontes van de persoon te gaan doorzien. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat word je door Emilia begeleidt en uitgenodigd de diepte van de Satsang en de stilte van het Zelf binnen te gaan.

Ontmoeting met je ware Zelf

Er zullen meerdere Satsangs per dag zijn, die afgewisseld worden met stiltemeditaties, natuurwandelingen en seva. De aanreikingen die Emilia geeft in het onderzoek naar wat werkelijk is, staan in het retraiteprogramma centraal. Elke Satsang is er ruimte om je vragen in te brengen en daarmee je proces te verdiepen en te intensiveren. Tussen de programma-onderdelen in wordt er niet gesproken.

Stilte en inkeer

De retraites vinden plaats in een rustig gelegen centrum, midden in het natuurgebied de Friese Wouden, op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. De uitgestrekte heidevelden, de omliggende bossen en de zorg van een team van vrijwilligers geven je de kans om helemaal in de stilte en bij het Zelf te blijven.

Het ‘niet spreken’ zorgt er automatisch voor dat je in contact komt met de binnenwereld. Soms kan dat vredig en stil zijn en begin je te ontmoeten wat werkelijk is, maar soms ook komen er spoken en beren tevoorschijn en ontmoet je pijnlagen of weerstand, waarvan je niet wist dat het er was. Zodra dit tevoorschijn komt kan het beginnen te transformeren. De kracht van de stilte, jouw aandacht voor het proces en de aanreikingen in satsang zullen hun werk doen.

Om het optimale uit de retraite te halen, raden we je aan je telefoon thuis te laten.

Praktische informatie retraite:

Hieronder tref je de informatie per retraite. Als het je allereerste keer is dat je een stilte retraite wilt bijwonen, is het raadzaam om vooraf een individuele afspraak met Emilia te boeken en/of een open Satsang te bezoeken.

Heb je aanvullende informatie nodig, stuur dan een email naar Anita of vul het contactformulier in.

Klik op één van de onderstaande data voor meer informatie.

Foto-impressie van de locatie

De afbeeldingen zijn afkomstig van de website van Nieuw Allardsoog

Scroll naar boven