Aanmelden voor de zomerretraite met Emilia

In een retraite kunnen grote verschuivingen in bewustzijn plaatsvinden. We willen je dan ook vragen na te gaan of een van onderstaande punten bij jou van toepassing is. Neem in dat geval eerst contact met ons op om te bekijken of deelname mogelijk is:

- Gebruik van alcohol of drugs
- Gebruik van medicijnen die het bewustzijn beïnvloeden
- Het hebben van psychotische belevingen of aanleg hiervoor

Voor mensen die onder behandeling zijn van een psycholoog of psychiater geldt dat een retraite geen vervanging is van psychotherapie en/of andere psychische of medische behandelingen.

In geval van medische bijzonderheden en/of alcohol- of drugsgebruik, behouden wij ons het recht voor om de mogelijkheid tot deelname af te wijzen.

De locatie waar de retraite plaats gaat vinden biedt voldoende ruimte, en het is dan ook geen enkel probleem om daar eventuele maatregelen - die dan nog geldend zijn - in acht te nemen

Annuleren kan kosteloos tot 1 maand voor aanvang van de retraite.
Bij annulering tussen 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de retraite wordt er een restitutie van 50% gegeven; daarna vindt er geen restitutie meer plaats.

Mocht je onverhoopt ziek worden in de dagen voor aanvang, dan kun je jouw inschrijving kosteloos laten overzetten naar een volgende retraite.

Aanmeldingsformulier
There are no products in the cart!
terug naar satsang
0