Satsang bijeenkomsten met Emilia

Satsang bijeenkomsten

de eenvoud van wat is

In Satsang met Emilia staat het onderzoek naar wat werkelijk is centraal. Op heldere en ontwapende wijze wijst ze je de weg naar het ware Zelf en laat ze je de eenvoud zien van wat werkelijk is. Er is volop ruimte om vragen in te brengen over het Zelfonderzoek en hetgeen je daar in tegenkomt. En ofschoon een vraag altijd om een antwoord lijkt te vragen, zal Emilia in de meeste gevallen toch niet jouw kennis proberen te verrijken. Liever geeft ze aanreikingen waarmee je zelf de weg naar binnen kan maken om zo het ware Zelf te kunnen ervaren.

Satsangs met Emilia vinden in een setting van stilte en inkeer plaats.

Wat is Satsang?
Als je nog niet zo bekend bent met satsang en wilt weten waar het over gaat, raden we je aan om de introtekst op de homepage te lezen en een door Emilia geschreven artikel over Zelfonderzoek.

Wanneer & Waar?

Er zijn elk jaar een aantal satsangbijeenkomsten die voor iedereen toegankelijk zijn (de datums vind je hieronder).
Wil je vaker naar satsang komen, kijk dan eens bij de Satsanggroep.

De satsangs vinden plaats in zaal Gynkio van de Borghoeve, Verlengde Hereweg 187 in Groningen. De ingang van de zaal vind je aan de Felix Timmermanslaan.
De kosten voor satsang zijn: € 17,50

Opgave is altijd noodzakelijk ivm beperkte ruimte!
- voor direct aanmelden, gebruik onderstaande aanmeldlinks of klik op een foto als je eerst meer details van de satsang wilt zien
- voor overige vragen, mail naar Anita: email

23 jun 2024 14:00-17:00 u aanmelden
13 okt 2024 14:00-17:00 u aanmelden
9 mrt 2025 14:00-17:00 u aanmelden
Scroll naar boven